Geplaatst op Geef een reactie

Reading Volle Maan in Tweelingen 27-11-2023

Een andere manier om je te verbinden met de krachtige energie van de komende Volle Maan in Tweelingen.

Het is voldoende om je te verbinden met elke kaart, laat deze diep op je inwerken.

Elke kaart heeft één boodschap. Wat deze voor jou kan betekenen is het belangrijkste.

Je kunt elke kaart als een meditatie zien.

Je kunt alles wat er in jou naar boven komt, in gedachten, gevoelens, emoties in een daartoe bestemd boekje opschrijven.

Blog volgt. ❤

1 / Kaart 1 ‘LET GO TO FLOW’

WAT IS ER GEMANIFESTEERD SINDS DE NIEUWE MAAN?

De huidige maancyclus begint al situaties of veranderingen in je denkwijze teweeg te brengen om verdere groei en kansen mogelijk te maken gedurende de rest van de cyclus en daarna. Begrijp hoe jouw verlangens al in beweging zijn.

De belangrijkste oorzaak van het niet voelen van flow in je leven is het te strak vasthouden aan dingen, het proberen controle te krijgen over situaties, mensen of gedachten. Door je gehechtheid los te laten, kan er meer in je leven komen. Laat los wat niet langer voor jou bedoeld is, zelfs als je geest daar anders over denkt. Kies ervoor om de bewegingsvrijheid van alle dingen in je leven toe te staan.

2 / Kaart 2 ‘ EXPAND YOUR HEART’

WELKE WAARHEID WORDT IN HET LICHT GEBRACHT- NIET LANGER VERBORGEN?

Het kan moeilijk zijn om te zien of onder ogen te zien wat er werkelijk in of om ons heen gebeurt, maar een licht op de schaduw schijnen is de krachtigste manier om jezelf te begrijpen en je energie en genezing te verhogen. Wees moedig en kijk naar wat er uit het donker probeert te komen.

Neem de tijd om je gevoelens jegens jezelf, anderen en de wereld te erkennen. Zijn deze vaak negatief, angstig, veroordelend of pijnlijk? Door je hart te openen, kun je oprecht en zorgzaam zijn, zonder oordeel luisteren en anderen accepteren zoals ze zijn. De realiteit van je hart is dat het altijd expansief en alomvattend is. Je kunt meer licht aan de wereld toevoegen, en het zal nog meer naar jou teruggekaatst worden. Hierdoor ontstaat een prachtige lichtgevende uitwisseling.

3 / Kaart 3 ‘ ELEVATE YOUR MIND’

HOE KAN IK LOSLATEN WAT MIJ NIET LANGER DIENT OM VOORUIT TE GAAN?

Begrijpen wat ons blokkeert, of hoe ons perspectief moet veranderen, is zo’n belangrijke stap om vooruit te komen naar ons ware potentieel. Door er bewust voor te kiezen om die oude verhalen die ons in de weg staan los te laten, kunnen we een gezonde nieuwe mindset creëren.

Het is tijd om door je huidige denkwijze heen te werken, die je op een lagere vibratie houdt en datgene wat je wilt net buiten bereik haalt. Open je derde oog om een nieuw perspectief mogelijk te maken en alternatieve antwoorden en oplossingen te ontvangen. Creatief denken wordt aangemoedigd, omdat alleen het proberen van iets anders je door ongewenste blokkades en patronen heen zal helpen.

4 / Kaart 4 ‘TAKE THE NEXT STEP’

WELKE KANS KOMT ER KLAAR OM TE ONTSTAAN?

De kansen die echt voor ons bedoeld zijn, komen vaak op onverwachte manieren. We raken zo afgeleid in onze dagelijkse zoektocht naar onze verlangens en doelen, dat we vergeten dat de ultieme magie en kracht achter ons ware potentieel op goddelijke manieren voor ons werkt.

Laat je angst om niet het juiste pad te volgen je er niet van weerhouden vooruit te komen. Als je angst voelt bij het nemen van een beslissing, hoef je je geen zorgen te maken, want er worden nieuwe paden en tijdlijnen gecreëerd op basis van de paden en tijdlijnen die je neemt. Er zullen altijd andere mooie kansen zijn om naar je hart te luisteren. Welke stap je ook zet, het met overtuiging en geloof doen is moedig.

5 / Kaart 5 ‘ LOVE YOUR TRUE SELF’

BERICHT VAN HET HEELAL VOOR DEZE VOLLE MAAN.

Zoek manieren om deze boodschap in je dagelijkse leven te integreren.

Elk deel van jou verdient jouw liefdevolle zorg en respect. Sommige delen lijken op bloemen die gemakkelijk bloeien en groeien. Anderen hebben scherpe hoeken en ruwe randen, maar je doet jezelf alleen pijn als je ze ontwijkt of in het donker houdt. Ze geven je de kracht om de illusies te doorbreken. Houd ruimte vrij voor alle delen van je wezen om alles te ervaren wat je werkelijk bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *