Geplaatst op Geef een reactie

Astro krijtlijnen voor December 2023

Op 6 december stationeert en draait Neptunus direct na de retrograde beweging sinds 30 juni. Het kan zijn dat we geconfronteerd worden met een aantal illusies waar we aan vasthielden. Verwarrende situaties worden duidelijker en onze creativiteit expandeert , of we zijn in ieder geval meer geneigd om onze creativiteit te delen.

We hebben meer vertrouwen in onze eigen dromen en visies, in anderen en in onze geloofssystemen. Steeds vaker zoeken we inspiratie uit externe bronnen.

Op 12 december vindt de Nieuwe Maan plaats in het teken Boogschutter, wat een nieuw begin in gang zet. Dit maakt de avonturier in ons wakker. Het zet aan tot een focus op doelen die ons begrip en bewustzijn vergroten, ons de moed geven om onze horizon te verbreden en vertrouwen en optimisme te winnen vanuit een breder perspectief. Met deze krachtige Boogschutterenergie ontdekken we manieren om de details van het dagelijkse leven te overstijgen en ons geloof, onze hoop en onze visie te koesteren.

Op 13 december draait Mercurius retrograde en zal zijn retrogradereis voortzetten tot 1 januari. Sommige vertragingen of informatieblokkeringen zijn mogelijk. Nu Mercurius tot de 23e retrograde in Steenbok staat, hebben we misschien weinig zin voor praatjes. Plannen kunnen worden overwogen en vervolgens opnieuw worden bekeken. We bevinden ons in een goede positie om professionele plannen of levenspadplannen en -doelen opnieuw te evalueren. Het is ook een mooi moment om te onderzoeken wat ambitie of onze reputatie voor ons betekent.

Op 27 december vindt een Volle Maan plaats in het teken Kreeft. Deze lunatie kan een plotselinge behoefte/verlangen met zich meebrengen om verbinding te maken met onze families of ons eigen hart. Er wordt iets blootgelegd of belicht, wat ons ertoe aanzet in contact te komen met de dingen in ons persoonlijke leven die we misschien hebben verwaarloosd of uitgesteld.

Ook op 27 december stationeert en draait Cheiron direct na de retrograde beweging sinds 23 juli. Emotionele waarheden over zaken die we hebben vermeden of waarover we verward zijn, beginnen nu en in de komende weken naar boven te komen. Hoewel dit niet altijd comfortabele onthullingen zijn, kunnen ze ons motiveren om passende actie te ondernemen.

Op 30 december stationeert Jupiter en draait direct. Deze koerswijziging kan voor bepaalde projecten en relaties een ommekeer betekenen. Het gaat ook om onze kijk en houding: we ervaren een toenemend enthousiasme. Nu Jupiter direct is, neemt ons vertrouwen in onszelf, onze overtuigingen en het universum toe. We zijn luchtiger en bereid om onszelf en wat we hebben geleerd met anderen te delen. Onze dromen en doelen staan centraal, en ze bewegen mee!

Liefs Mieke ❤

Heb een fijne nieuwe maand!

www.miekecoigne.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *