Geplaatst op Geef een reactie

Zelfzorg

Soms dienen we ons eraan te herinneren ( of worden we eraan herinnerd) om onze naar buiten gerichte te verleggen naar binnen. Wat is voedend voor onze Ziel?

We hebben het allemaal druk in het leven en we hebben onze dagelijkse gewoonten en routines, hoewel dit kan betekenen dat zelfzorg op een laag pitje staat of niet als prioriteit wordt geplaatst.

Als je aan iemand vraagt hoe het met hem/haar gaat, luister eens naar het antwoord. Als iemand aan jou vraagt hoe het met jou gaat, wat is jouw antwoord?

Als we doorgaans dingen doen waardoor we ons na een tijdje van binnen niet goed voelen, zorgen we niet echt voor onszelf op mentaal of emotioneel niveau. Maak eens de balans op en kijk eens of de balans in evenwicht is. Soms doen mensen hun beklag hierover, maar alleen jijzelf kunt balans scheppen, waar de slinger overslaat naar een teveel…. Zitten er patronen en overtuigingen verborgen die zichtbaar worden? En wat kun en wil jij hieraan veranderen? Antwoord je vaak met een : ja, maar….

Het kan zijn dat we de afgelopen tijd hebben het zorgen voor onszelf verwaarloosd hebben. We voelden ons misschien meer gestrest, bezorgd, overweldigd of angstig.

We kunnen zoveel winnen door zelfzorg op elk levensvlak te implementeren. We kunnen duidelijkheid krijgen over de antwoorden waar we naar op zoek waren, het kan helpen om alle mentale ruis en waanzin in onze geest op te ruimen of het kan ons helpen in het resetten van die dingen die ons afhouden van een evenwichtig emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel leven.

Tijd nemen om opnieuw te kalibreren en af te stemmen op onze binnenkant draagt bij tot balans.

www.miekecoigne.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *