Geplaatst op Geef een reactie

Communiceren met en vanuit het Hartbrein

Wanneer we vanuit het Hartbrein spreken, gebruiken we in wezen taal die overeenkomt met de frequentie van onze Grootsheid. Als dit je cognitief op de proef stelt, stel je dan voor dat spreken vanuit het Hoofd eerder technisch is.

Dit is je huidige opgeslagen informatie die een eindig bereik heeft waarvan je hebt geleerd, opgeslagen en vervolgens hebt herhaald.

Door in het Hartbrein te Zijn, geven we onszelf de kans om gebruik te maken van wat sommigen zeggen, dat het het onderbewustzijn is, of waarvan anderen beweren dat het óf de ‘Bron’ is, óf misschien een moment gedeeld met God.

Neem het volgend voorbeeld als visueel referentiepunt. Stel je voor, er is een sterrenstelsel vol sterren, sommige dichtbij en sommige ver weg, en planeten precies zoals je je dat normaal zou voorstellen, je kunt het nu waarschijnlijk duidelijk zien, nietwaar?

Nu zweeft er vrijelijk in deze Melkweg een oneindige stroom van woorden, zinnen en ideeën die erop wachten dat je er gebruik van kunt maken, en de enige manier waarop je dit kunt doen is wanneer je verbonden bent in je Hartbrein.

Deze woorden zijn energie en ons Hartbrein is, als we ermee werken, natuurlijk ook energie. Afhankelijk van je toestand op een bepaalde dag, zal je onderwerp worden beïnvloed door deze energie en zullen de woorden die in jou opkomen daarop afgestemd zijn.

Zie je hoe jouw onderwerp, wanneer het wordt gepresenteerd, elke dag van de week anders kan worden uitgesproken, afhankelijk van welke woorden jouw Hartbrein energetisch ontvangt?

Woorden uit deze plek passen bij de frequentie van jouw grootsheid, ze hebben meer gewicht, jouw essentie zit eraan vast en ze verbinden zich op een dieper niveau met je Wezenskern. Na verloop van tijd worden woorden van hieruit je woordenschat gecreëerd en uitgebreid, en begin je je eigen taal te creëren, die op zijn beurt je hefboom wordt.

Vanuit persoonlijk oogpunt is het misschien wel wat mij inspireert om steeds vaker vanuit het Hartbrein te spreken en dat wanneer ik deze woorden, zinnen of ideeën ontvang, ze aanvoelen als goddelijke geïnspireerde geschenken.

Voor mij worden het draden van bewust Zijn, die me potentieel onder mijn bewuste geest leiden, waardoor een uniek perspectief ontstaat. Naar een meer dynamische en afgestemde ruimte, dieper en dieper voor zover ik bereid ben te vertrouwen.

Als deze geschenken geaccepteerd zouden worden als mijn Ware Zijn en er aanwijzingen zouden achterblijven om verder te ontdekken in mijn eigen grootsheid, wie ben ik dan om die geschenken te negeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *