Geplaatst op Geef een reactie

2024 numerologisch toegelicht : Ontdek hier jouw Persoonlijk Jaargetal voor 2024

Algemeen

Velen van ons navigeerden door het jaar 2023, waarbij we de stroming van het heelal of misschien de leiding van iemand anders volgden.

2024 staat echter in het teken van marcheren op het ritme van onze eigen trommel!

2024 is numerologisch het getal 8 waarin alles draait om het omarmen van onze macht en het nemen van controle over ons leven.

Als vorig jaar zich in een ijzig tempo leek te ontvouwen, waardoor je gedwongen werd naar binnen te kijken, zal dit jaar drastisch anders zijn. Klaar of niet, dit jaar zal ons uitnodigen om opnieuw stevig in onze eigen kracht te staan.

In de numerologie draait het getal 8 om het claimen van wat van ons is en om iedereen te laten zien waarom we bovenaan de lijst thuishoren.

Het kan ons soms vragen om deel te nemen aan situaties die intimiderend lijken of ons ongemakkelijk maken, maar het doel van deze uitdagende momenten is om ons te leren dat we al in het bezit zijn van de kracht. Wij zijn de creators, de scheppers en creëren vanuit dit bewust Zijn. Ieder mens, ieder levend wezen, doet ertoe.

8 vertegenwoordigt het eerste jaar in een driejarige cyclus (8, 9, 1) waarin we de overblijfselen van onze huidige 9-jarige cyclus achter ons beginnen te laten en ons voorbereiden op de wereld om in 2026 een nieuwe cyclus binnen te gaan.

Het is echter tijd om te profiteren van alles wat er de afgelopen zeven jaar is gebeurd en de lessen en ervaringen in onze persoonlijkheid te integreren, zodat we er optimaal gebruik van kunnen maken als we over slechts een paar jaar eindelijk aan een nieuw avontuur beginnen.

Maak je klaar, allemaal: het is tijd om op eigen benen te staan. Zelf-staan- zelf-stand-ig betekent op fysiek vlak zorg te dragen voor een gezond lichaam, want in ons lichaam Leven we dag in dag uit, non-stop. Emotioneel rijpen we verder uit naar een volwassen omgaan met onze emoties, met onze medemens, we kunnen de dramadriehoek doorbreken, we kunnen het aanhaken op het slachtofferschap ombuigen naar een bewust dader-schap. Ik ben de dader van mijn leven, ik draag de volle verantwoordelijkheid voor elke keuze die ik maak, ik zoek de fouten niet langer bij de ander, ik maak komaf met het zoeken naar een stok om de ander te meppen, ik zoek evenmin een stok om mezelf te slaan, maar ik kijk met mededogen naar wat ik anders had kunnen doen, en herstel wat anders kan. Ik pas toe wat ik uitdraag en als ik even uitglijd, dan pak ik de moed op en erken het zonder er een heel verhaal rond te breien.

Kracht omarmen

Na de leven-en-loslaat-energie van het 7e jaar waarin we allemaal werden uitgenodigd om onnodige egotrips achter te laten, kan het een beetje een aanpassing zijn om de kracht te omarmen die een universeel 8-jaar biedt.

Het doel van de energie van vorig jaar was echter om ons te ontdoen van ongezonde neigingen, en dat betekent dat we het vereiste persoonlijke werk hebben gedaan om ons om te keren en onze macht uit te oefenen, in de wetenschap dat we dit eerlijk en verstandig zullen doen. Dit recht is verdiend.

Wees comfortabel met succes

Succes brengt veel attributen met zich mee, of het nu respect is of tastbare beloningen zoals geld en luxe goederen. Hoewel sommige mensen misschien niet erg onder de indruk of verleid zijn door zulke dingen, is niet iedereen immuun voor de verleiding. Het is belangrijk om van de vruchten van je werk te genieten; de eenvoudige vuistregel voor dit jaar is dat je je mag koesteren in rijkdom en luxe, zolang je maar bedenkt dat ze slechts een gevolg zijn van je inspanningen en niet het einddoel van je werk. worden wie je hoort te zijn.

Negeer het impostersyndroom

Het 8 jaar kan momenten met zich meebrengen waarop jij je misschien niet goed voelt of het gevoel heeft dat jij een plaats aan tafel heeft verdiend. Deze gevoelens zullen waarschijnlijk vroeg in het jaar opkomen, omdat een van de lessen van de 8 is dat je beseft dat je er inderdaad bij hoort. Iedereen heeft momenten waarop ze het gevoel hebben dat ze niet het recht hebben verdiend om inspraak te hebben in een kwestie. Maar dit is jouw jaar om te beseffen dat je inderdaad alle reden hebt om je uit te spreken en gehoord te worden.

Persoonlijk Jaarnummer in 2024

Hoewel het 8e Universele Jaar in 2024 voor iedereen gevolgen zal hebben, komt de invloed die jij het meest direct voelt, voort uit jouw persoonlijke jaarnummer. Het berekenen van jouw persoonlijke jaarnummer is eenvoudig: kijk eenvoudig naar de datum van je verjaardag in 2024 en tel vervolgens elk cijfer bij elkaar op. Als je uiteindelijk een getal van twee cijfers als som krijgt, tel dan die cijfers ook bij elkaar op tot je één cijfer krijgt.

Bijvoorbeeld: ik ben op 18 april geboren. Mijn verjaardag in 2024 =

1+8+4+2+0+2+0+4= 21

2+1=3

Mijn persoonlijk jaarnummer is 3

Nadat je je Persoonlijk Jaarnummer heeft berekend, lees je de onderstaande beschrijving om te zien wat 2024 voor jou in petto heeft. Wil je een compleet numerologisch jaarrapport, dan kun je dit aanvragen via https://miekecoigne.com/product/jaarnumerologie-2024/ in aanbieding tot eind januari 2024

Persoonlijk 1 jaar in 2024: Een nieuwe cyclus

2023 markeerde het laatste jaar in je persoonlijke cyclus van negen jaar, waarmee een belangrijk hoofdstuk van je leven werd afgesloten. Het voelde misschien alsof je geen contact meer had met de rest van de wereld, terwijl het Universum bepaalde aspecten van je realiteit verwijderde die je niet langer dienden. Er staat echter een grote verandering op stapel als jij aan jouw persoonlijke eerste jaar begint, en dus aan een gloednieuwe periode van negen jaar in jouw leven.

Als vooruitgang vorig jaar onmogelijk leek, zou het je misschien verbazen hoeveel opties en kansen er in 2024 op je afkomen. Het doel van dit jaar is dat jij de teugels stevig in handen neemt en de touwtjes in handen hebt. Het is belangrijk dat je je bewust wordt van de krachtige energie die voor jou beschikbaar is. Het kan inderdaad een paar maanden duren voordat je volledig begrijpt dat jij deze keer de leiding hebt!

Het is belangrijk dat je dit jaar structuur voor jezelf creëert, omdat niemand anders dat voor je gaat doen. Maak een strategisch plan van de dingen die je in 2024 en daarna wilt realiseren, en met een beetje toewijding zul je jouw resultaten zien.

Klaar om het beste uit je nieuwe cyclus te halen?

Persoonlijk 2 jaar in 2024: Balans in alle dingen

Nadat jij je persoonlijke eerste jaar heeft meegemaakt, een tijd waarin jij precies moest doen wat jij wilde, zonder je zorgen te hoeven maken over andere mensen, kun jij je nu in de groef van jouw tweede jaar nestelen, waarin alles draait om het opnemen van anderen in jouw levensstijl en het maken van ruimte voor hen en hun verlangens. De twee kan nogal langzaam aanvoelen, en dat komt omdat het vaak een tijd is van wachten terwijl anderen op de plek komen waar ze moeten zijn om zich om te draaien en je te helpen je eigen doelen te bereiken.

Soms kan het frustrerend zijn als je wacht tot alle anderen je persoonlijke programma hebben ingehaald, maar een van de belangrijke lessen van dit twee jaar is dat je onthoudt dat niemand een eiland is – als je succes wilt op de lange termijn. Op termijn ervaar je het gelijkwaardig samenwerken met anderen, al zijn het slechts enkele mensen. Het gaat niet over de kwantiteit, maar de zielsbevlogen kwaliteit.

Het kan enige tijd duren voordat de verbindingen die je dit jaar opbouwt zich ontwikkelen. Je kunt ervaren dat veel van deze verbindingen tot ver in de toekomst zullen blijven bestaan. Deze mensen zullen je helpen met de belangrijke thema’s van je huidige negenjarige cyclus, en je dichter brengen bij de persoon die je moet worden.

Jouw relaties staan dit jaar in de spotlight.

Persoonlijk 3 jaar in 2024: Frisse ideeën

Als 2023 zich in een slakkengangetje leek te ontwikkelen, zul je blij zijn te horen dat 2024 iets heel anders voor je in petto heeft. De energie van een persoonlijk jaar van drie komt snel en los, met ruimte voor nieuwe ideeën en frisse verbindingen die je zullen helpen eventuele mentale spinnenwebben op te ruimen die zich mogelijk hebben verzameld als je niet oplet. Dit is een tijd om te genieten van plezier na de zwaarte van vorig jaar – laat je zorgen achter je en ga dansen in de zon.

Dat wil niet zeggen dat het hele jaar één grote ‘taartwandeling’ zal zijn, maar het Universum zal je gedurende deze twaalf maanden vele prachtige kansen sturen om te genieten. Je charisma en charme zullen bijzonder krachtig zijn, waardoor dit een geweldig jaar is voor romantiek en het nastreven van je passies. Je kunt deze tijd ook gebruiken om te reizen en meer van de wereld te ontdekken dan voorheen.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat jij jouw eigen geluk schept. En hoewel er plezier te beleven is, ongeacht de moeite die je erin steekt, is dit het soort jaar waarin je tienvoudig terugkrijgt wat je geeft.

Persoonlijk 4 jaar in 2024: Hard werken

Stroop je mouwen op en ga aan de slag. Het thema van het 4e persoonlijke jaar is structuur en werken aan het leggen van de fundamenten die nodig zijn om de volgende fase van je leven te bereiken. Dit kan betekenen dat je letterlijk meer in een professionele omgeving werkt dan voorheen, wat nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee kan brengen. Toch kan deze energie ook op meer persoonlijke manieren worden gevoeld, omdat je achter de schermen belangrijk werk doet.

Het is een simpele waarheid dat de enige plaats waar succes vóór werk komt, het woordenboek is, en dat is een les die je dit jaar keer op keer zult leren – maar dat betekent niet dat het een moeilijke les zal zijn om te leren. Hoe eerder jij accepteert dat dit een jaar is waarin jij de basis dient te leggen voor toekomstig succes, in plaats van er al vroeg geld mee te verdienen, hoe gemakkelijker het zal zijn om gebruik te maken van de thema’s die het Universum aanbiedt.

Soms heb je misschien het gevoel dat je je eigen vrijheid moet opofferen om in andere situaties aanwezig te kunnen zijn, maar het gaat erom een meer verantwoordelijke versie van jezelf te worden. Om echt vrij te zijn, moet je eerst en vooral verantwoordelijk zijn voor jezelf en je daden.

Het is tijd om in je persoonlijke kracht te staan!

Persoonlijk 5 jaar in 2024: Verandering

Er waait dit jaar een frisse wind jouw kant op. Het vijfde persoonlijke jaar is een tijd van vrijheid en verandering, waarin je een nieuwe richting kunt inslaan met de wind in je rug en een lied in je hart. Voelde 2023 als één lange, saaie opdracht, dan kun je in 2024 in de nabije toekomst overschakelen naar de afwezigheidsmodus terwijl je nieuwe avonturen en kansen nastreeft.

Als je je de laatste tijd bijzonder verstikt voelt in je leven, dan kan deze energie wonderen doen om je horizon te verbreden. De kans om naar een nieuwe plek te verhuizen die heel anders is dan alles wat je eerder hebt meegemaakt, kan zich voordoen, of misschien neem je een nieuwe baan aan die in een vakgebied ligt dat je vrijwel onbekend bent. Hoe meer de kans verschilt van wat je eerder hebt gekend, hoe lonender de ervaring zal zijn.

Je bent dit jaar op reis, zowel om nieuwe aspecten van jouw wereld te verkennen als om nieuwe aspecten van jezelf te verkennen. Vorig jaar werd je gedwongen de verantwoordelijke te zijn en persoonlijke bevrediging uit te stellen, maar hoe lastig die ervaringen ook waren, je bent er ook veel door gegroeid. In 2024 integreer je deze nieuwe jij in de wereld om je heen.

Er hangt verandering in de lucht!

Persoonlijk 6 jaar in 2024: Relatievernieuwing

Relaties staan voor jou centraal in 2024, aangezien je een persoonlijk 6-jaar beleeft. Het hoofdthema is bruggen bouwen tussen jou en nieuwe mensen. Het is een jaar waarin je van anderen kunt leren, en zij op hun beurt van jou. Het is mogelijk dat de door jou gekozen familie bij je aanklopt, zelfs als je ze niet meteen als zodanig herkent, maar je kunt er zeker van zijn dat het Universum ze met een reden naar je toe brengt.

In de afgelopen vijf jaar heb je persoonlijke vrijheid ontdekt en hoe het is om een nieuwe koers te varen met alleen je eigen voldoening in gedachten. Nu is het echter de bedoeling dat je onthoudt hoeveel prachtige ervaringen mensen in je leven kunnen brengen, en dat er veel te winnen valt door je hart te openen en anderen de ruimte te geven in je emoties.

Dit kan een heel romantisch jaar zijn, en het kan zijn dat je iemand ontmoet die jarenlang een belangrijke partner zal worden. Allerlei verbindingen zullen je echter gedurende je 6e jaar een emotionele catharsis bezorgen, dus het is belangrijk dat je jezelf niet afsluit voor deze ervaringen. Het is de bedoeling dat je dit jaar voelt, en dat je diep voelt.

Teamwerk zorgt ervoor dat de droom werkt!

Persoonlijk 7 jaar in 2024: Spiritueel Assessment

Het is tijd om diep te duiken. Het zevende persoonlijke jaar kondigt een tijd aan waarin je je naar binnen moet keren om spiritueel veel te verwerken van wat er de afgelopen zes jaar is gebeurd. Je zult waarschijnlijk ontdekken dat dingen alleen door ze niet te forceren hun natuurlijke resultaat kunnen bereiken. Dit is een jaar waarin je de grote vragen die in je leven opdoemen, onder ogen moet zien, en door dat te doen zul je een gezondere, gelukkiger versie van jezelf worden.

Het thema van spirituele groei zal de hele periode van twaalf maanden aanhouden, maar als het jaar begint, kun je het gevoel hebben dat je op drift bent geraakt zonder roeispaan of zelfs maar een stroming om je te leiden. Koester jezelf in dit gebrek aan richting, want alleen door het te omarmen kun je het lawaai uitschakelen en je innerlijke kompas aanboren. Het is geen proces van de ene op de andere dag, en het is de bedoeling dat je de traagheid van dit jaar omarmt, omdat je in die ruimte je meest authentieke zelf zult vinden.

Elk jaar dient als opstapje naar het volgende, en aangezien je in 2025 tijdens je 8e jaar nieuwe kracht zult omarmen, is 2024 bedoeld om je van binnenuit een ‘completer’ mens te maken, zodat je de kracht die op je afkomt waardig zult zijn . Laat deze transformatie plaatsvinden.

Maak gebruik van je innerlijke wijsheid.

Persoonlijk 8 jaar in 2024: Kracht manifesteren

Het is tijd om weer deel te nemen aan de echte wereld en naam te maken terwijl je het doet. Na de spirituele missie van het 7 jaar, begin je nu aan jouw persoonlijke 8 jaar, een jaar van manifestatie en kracht. Dit jaar nodigt je uit om voor jezelf op te komen en professionele vooruitgang te manifesteren, door op te treden op het centrale podium waar iedereen kan zien dat je je meesterschap tentoonspreidt.

Je eerdere harde werk zal dit jaar zijn vruchten afwerpen, omdat je kunt profiteren van de inspanningen die je jaren geleden hebt geleverd, en eindelijk de vruchten kunt oogsten van lang geleden geplante zaden. Dit kan je veel beloningen en materieel succes opleveren, waardoor je hele financiële vooruitzichten misschien ten goede veranderen. Soms kan het ontmoedigend zijn als je probeert te wennen aan dit nieuwe gevoel van bekwaamheid en keuzevrijheid, maar vertrouw erop dat het Universum je een plaats aan tafel aanbiedt omdat het gelooft dat je het verdient.

Je zult het dit jaar beter doen als je het aanpakt met duidelijke doelen, in plaats van alleen maar van succes naar succes te gaan. Hoe geordender en methodischer je bent in je aanpak, hoe meer bergen je kunt beklimmen en hoe meer finishlijnen je kunt overschrijden.

Straal maar, superster!

Persoonlijk 9 jaar in 2024: Alles loslaten

Je gaat op een laatste avontuur, een laatste afsluitend hoofdstuk dat het einde zal markeren van deze specifieke cyclus van negen jaar. Volgend jaar begin je aan een nieuwe reis, maar dat duurt nog een jaar. Voorlopig zit je in je 9e jaar, een tijd waarin je wordt gevraagd datgene los te laten wat je niet langer dient, zodat je geen onnodige bagage meer meeneemt naar de toekomst.

Het 9-jarige jaar kan soms een beetje eenzaam aanvoelen als je de controle overgeeft en het universum toestaat langzaam maar zeker oud drama uit je leven te verwijderen. Deze tijd lijkt op een coconfase, waarin je naar binnen keert, zodat je volgend jaar als een prachtige vlinder tevoorschijn kunt komen. Je hoeft je echter geen zorgen te maken dat alles wat voor jou bedoeld is, zal vervagen. Het universum weet precies wat het uit je leven wil elimineren, en vertrouw erop dat niets dat voor jou bedoeld is, ooit echt aan je voorbij zal gaan.

Dit is een jaar om alle kennis en ervaring die je de afgelopen negen jaar hebt opgebouwd te verzamelen, en om deze uiteindelijk op de meest perfecte manier samen te brengen – door je meest ware zelf te worden, en die persoon te zijn met volledige authenticiteit.

Je bent klaar voor afsluiting.

In aanbieding tot eind Januari 2024: een uitgebreid numerologisch jaarprofiel, inbegrepen een inspirerende boodschap.

Opgeleid door Julian Jenkins

https://miekecoigne.com/product/jaarnumerologie-2024/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *