Geplaatst op Geef een reactie

Transitie naar een veranderend bewustZijn

Uit mijn eerste scheppend woord-en beeldend werk ‘ Herinner wie je werkelijk bent. Een bewuste weg naar een nieuw leven.’

Velen ervaren een bewustzijnsverschuiving. Wat voorheen als heel logisch ervaren werd, wordt in vraag gesteld. Velen onderzoeken in zichzelf vanwaar die veranderingen vandaan komen en of het wel klopt, goed is. ​

Veranderingen kunnen als behoorlijk chaotisch worden ervaren, verwarring creëren in zichzelf. En dat die enorme veranderingen er zaten aan te komen, wisten we. De chaos die we buiten onszelf op elk vlak waarnemen en ervaren, schudt ons helemaal door elkaar, innerlijk.

Vlak voor het uitbreken van het Coronavirus, had ik een verzameling van ongeveer 100 tekeningen en schilderijen klaar. Heel snel na elkaar ontstonden inspirerende teksten die de weg naar de Nieuwe Tijd aankondigden. Het is mijn bijdrage aan iedereen die met vertrouwen durft te staan, vanuit eigen kracht, vanuit soevereiniteit.

In het transformatieproces kunnen we heel veel richtingen uit en één van die richtingen is: transformeren en het overschrijven van het ene oude paradigma naar een ander even beklemmend andere paradigma. Een simpel voorbeeld:

je verbreekt een verbinding omdat je je beperkt voelt, gecontroleerd, gevangen en onderdrukt. Je bent ervan overtuigd dat dit door je transformatieproces komt. Je ontmoet een nieuw persoon, in de overtuiging dat je vanuit je vorige ervaringen geleerd hebt. Na een al dan niet korte tijd, doet zich opnieuw dezelfde of soortgelijke ervaring voor. Dit kun je doortrekken in alle levensterreinen die je als wegwijzers dienen, maar waar die wegwijzers zich richten naar jezelf en niet naar de buitenwereld. Je blijft in dat transformatieproces in een kooi rondlopen, nog steeds gevangen in jezelf. Het is niet de ander die je beperkt, controleert, gevangen houdt en onderdrukt. Hier is iets fundamenteel niet getransformeerd.

Het transformatieproces waarin de reis naar zichzelf tot het oprekken van ons bewustzijn leidt, is het ont-koppelen en bevrijden van alle programma’s binnen de Matrix. Dit is een totaal andere reis die leidt naar een diepgaande innerlijke transitie. We zullen dus bereid dienen te zijn alles te onderzoeken vanuit een diepgaande waarneming en zodoende laag per laag bewust los te laten. Gaandeweg ontdekken we dat we de oorspronkelijke scheppers zijn van ons leven en niet overgeleverd zijn aan krachten die ons uit onze scheppingskracht willen houden.

‘Met heel veel inspirerende bezieling neem ik je heel graag mee in een wereld waarin jij zoekt naar verbinding in jezelf, naar waarlijk Zijn wie je werkelijk bent. Je hart weet het antwoord, maar je hoofd wil nog niet echt mee. En toch verlang je naar meer hart en minder hoofd, meer voelen en minder denken. Wat een strijd is het soms, niet? Met inspirerende beelden en woorden word je uitgenodigd de reis van je hoofd naar je hart te maken. Gedachten worden zachtjes opgeschud. Elk woord raakt Alles wat je voelt krijgt ruimte. Dit is jouw unieke reis zonder eindpunt, waarbij jij je herinnert dat jij de oorspronkelijke schepper bent in een oneindig creatief veld. In elke creatie kun je in elk moment iets anders ervaren. Onvoorwaardelijke liefdeskracht en scheppingskracht is jou​w weg naar een groeiend eenheidsbewustzijn’.

Mijn boek omvat 44 inspirerende beeldcreaties en bespiegelingen, teksten die jouw leven naar een hogere bewustzijnsfrequentie optilt, inspirerende bekrachtigingen, enkele linken die je heerlijk laten genieten van ingesproken boodschappen, intuïtieve muzikale improvisaties enz…

Je kunt nu alvast je boek reserveren via dit contactformulier of via miekecoign@hotmail.com

Voor ieder schrijf ik een afgestemd bericht in het boek, dat je verder kan inspireren op jouw levensweg. Op termijn kan hieruit een inspirerende interactieve workshop ontstaan.

Kort fragment

Transitie naar de Nieuwe Tijd

‘We leven in een bijzonder intense tijd waarin heel veel veranderingen plaatsvinden. Oude denksystemen brokkelen langzaam maar zeker af, gehechtheid aan het heersende materialisme maakt ruimte voor het zoeken naar waarachtige zingeving in het leven. Veel mensen zoeken naar de waarheid achter de waarheid. Het besef dat het leven op Aarde op deze manier niet verder kan, neemt toe.

Je voelt dat je ergens in meegenomen wordt. Lastiger is het als je omgeving en dierbaren je niet begrijpen en denken dat je je teveel laat meeslepen door ‘spiritueel gedoe’. Die ervaringen worden me steeds meer en meer verteld in mijn werk als diepte- en bewustzijnscoach. Je staat op het punt om een krachtige verandering in je bewustzijn te maken, die je voorbereidt op een volgende bewustzijnssprong of kwantumshift. Je hoeft je niet te laten afleiden door de angst dat je jezelf zult verliezen. Het is precies andersom’.

ps: meer dan ooit is ons allen te her-inneren en te eren wie we Zijn, wat onze diepste essentie Is en in mijn eerste in-spirit-erende creatie kun jij elk woord ‘voelen’ of lezen met het ‘hoofd’, het verstand en logisch denken. Maar laat de weg naar het hart de belangrijkste weg Zijn om je te her-inneren, jouw essentie.

Uitgegeven door boekscout.nl Mei 2020

Een gift voor jou of een dierbare vriend, als hart onder de riem.

wie bij Boekscout bestelt, komt automatisch bij mij terecht ( in eigen beheer uitgegeven), er zijn op dit moment enkele exemplaren in voorraad aan te leveren.

Bestellingen worden 1 keer per week met de Bpost verstuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *