Geplaatst op Geef een reactie

Lichtkant en Schaduwkant

De 4e Industriële Revolutie is al langer geleden begonnen omdat het al geruime tijd werd gepland; maar het zal niet allemaal gaan zoals de controle-elite het heeft bedoeld. De lichtstroom is spontaan en onvoorspelbaar. Het zal altijd manieren vinden om door te breken en uit te breken. Het is een universeel proces van licht dat de duisternis doordringt en de dichtheid afbreekt om geleidelijk hogere harmonieën tot stand te brengen. Dus ondanks de bedoelingen van de schaduwzijde, zullen we merken dat we veranderen in een 3D/5D staat. En hoe donker de dingen op dit moment op de planeet soms ook lijken, toch is het precies omdat de dichtheid zo wordt uitgedaagd.

Laten we niet vergeten dat de mensheid deze spiegel echt nodig heeft en mede heeft gecreëerd om progressieve lagen van karmische onbewustheid bloot te leggen – het is hoe je wakker wordt en een grotere zielscoherentie integreert. Dus hoe uitdagend deze metamorfose op dit moment ook mag lijken, het is absoluut noodzakelijk. En we moeten allemaal de moed en toewijding verzamelen om er geleidelijk doorheen te komen. We zijn geïncarneerd om het te doen. We kunnen het!

We zijn hier om karma te helen. Dit is wat in de eerste plaats de oude 3D-constructie heeft gemaakt. Bijvoorbeeld: hoe in harmonie met anderen te werken en toch individualiteit en soevereiniteit te behouden?

Hoe één te zijn met al het bewuste leven?

Hoe in het dichte fysieke te zijn, maar niet losgekoppeld van de goddelijke stroom?

Hoe volledig multidimensionaal te worden, maar toch gegrond, geïntegreerd en coherent in zijn?

Dit zijn slechts enkele van de vragen waar de mensheid doorheen groeit. Velen hebben helende gaven en frequenties die specifiek de verschuiving in het bewustzijn te ondersteunen. Misschien ben je geïncarneerd om de opkomst van een nieuwe mensheid te vergemakkelijken? Het is op dit moment zeker een krachtig groeigebied op de planeet en het is hard/ HarT nodig voor de bredere bevolking.

Het oude paradigma moet verdwijnen, omdat het niet de belangen van alle levende wezens dient.

Kortom: Dit is in de eerste plaats een spel van bewustwording. Bewustzijn stijgt over de planeet, en dat is precies waarom de controlerende elite het risico heeft genomen om uit de schaduw te komen met hun duidelijke agenda.

Bewustzijn is de sleutel, aangezien golven van licht er nu doorheen dringen, zal ieder van ons die bereid is zich open te stellen voor de ziel en te vertrouwen op zijn leiding, nieuwe her-configurerende paden vinden door de terra-vormende dichtheid. Soms zie je niet eens het licht aan het einde van de tunnel. Dat geeft niet, vaak zie je pas als je achterom kijkt dat alle stappen zijn gezet die nodig waren.

Daarom is het noodzaak verdichting in onsZelf te helen, emoties/gedachten/gevoelens die nog aanhaken op het oude paradigma tot op het allerdiepste niveau transformeren en transmuteren. Dan evolueren we naar het hercreatieproces, van binnenuit gedragen naar buiten en samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *