Geplaatst op Geef een reactie

Zijn spirituele woorden congruent met spiritueel Zijn/Leven?

Authenticiteit is de sleutel als we de mensheid willen helpen evolueren. Anders zullen mensen afgemat en gedesillusioneerd raken als alle spirituele leraren, goeroes, genezers, kanalen, coaches en anderen daarbuiten spreken met een stem van autoriteit. Dit zou kunnen leiden tot een averechts effect en een grotere band van menselijk bewustzijn belemmeren om te ontwaken en bewust te evolueren.

Als we daadwerkelijk een wereldwijde bewustzijnsverschuiving willen zien, moeten we onze ego’s voortdurend onder controle houden en ervoor zorgen dat ze geen achterbankbestuurders worden of het stuur overnemen. We moeten ons ervan bewust zijn wanneer we spreken, vooral als we ons in een positie bevinden waarin anderen naar ons luisteren en waarderen wat we te zeggen hebben.

Je kunt deze overweging ook in gedachten houden wanneer je een ‘leraar’ iets hoort of ziet zeggen. Weerspiegelen hun acties de gedachten, woorden en acties die ze je vertellen te hebben? Zijn ze in plaats daarvan genotzuchtig? Om een ​​voorbeeld te geven, zijn ze het equivalent van een ‘breatharian-goeroe’ die je vertelt om uitsluitend te leven van de prana van de zon en de lucht terwijl je een goed gevulde dubbele koelkast in huis hebt?

Mensen zullen je respecteren en ontvankelijker zijn voor wat je te zeggen hebt als je woorden en daden op één lijn liggen. Je bent congruent.

Ik ken ‘leraren’ die het ene verkondigen en het andere doen, en soms behoorlijk flagrant. Gun het licht in andermans ogen, maar stront jaloers zijn op anderen; hoe kun je dit rijmen? Niet dus.

Ik ken gelukkig ook wel andere mensen die heel congruent zijn en voelen in wat ze zeggen en doen. En congruent leven. Wanneer je in deugd, waarheid en afstemming leeft, word je een knooppunt van Bronbewustzijn waar anderen zeer ontvankelijk voor worden.

De meeste mensen zijn zich voldoende bewust om te voelen wanneer er iets niet klopt aan iemand, omdat energie niet liegt. Je zou je zintuigen kunnen opwaarderen door te oefenen met voelen en zien van de energieën die mensen uit hun velden uitzenden, aangezien geen enkele slimme zilvertongtaal of charme dit kan maskeren.

Soms nemen we de “fake it till you make it”-benadering. Hoewel dit een beetje beter is omdat je bedoelingen nobel zijn om de woorden te willen worden die je spreekt, zal er nog steeds een onenigheid in zitten die de meeste mensen zullen oppikken. Het is alsof je doet alsof je een wiskundeprofessor bent, terwijl je alleen maar kennis hebt van elementaire wiskunde. Je zult je altijd het meest op één lijn, op je gemak en energetisch op de juiste plaats voelen wanneer je acties overeenkomen met je woorden. Als dat niet het geval is, weet je waar het werk ligt.

Er is altijd een manier om af te stemmen, en als je serieus wordt om puur te zijn in je gedachten, woorden en daden, zul je iemand zijn wiens perspectief mensen waarderen en nuttig en inspirerend vinden. Je zult ook je eigen persoonlijke bewuste evolutie ondersteunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *