Geplaatst op Geef een reactie

Innerlijke rijkdom

Het is onnodig te denken dat anderen beter zijn dan jij, want in werkelijkheid is dit niet het geval: het heeft alles te maken met een vertekend beeld. Als je dit beeld verandert, vertrouw je op jouw talenten en straal je die ook uit.

Elke keer jij bij anderen een eigenschap ziet die jij leuk vindt, kijk dan zelf naar binnen en onderzoek waar diezelfde eigenschap ook bij jou aanwezig is, wellicht nog heel diep verborgen. ( In tegenstelling tot gedachten/overtuigingen: ‘ Wie denkt zij/hij wel dat zij/hij is–wat zij/hij kan, kan ik ook…zelfs beter)

Dit is jouw innerlijke rijkdom: alleen als je jouw innerlijke rijkdom echt vanbinnen voelt en erkent, kan de rijkdom zich naar buiten toe manifesteren en maak jij de weg vrij voor een eindeloze stroom van rijkdom in jouw leven;

Rijkdom gaat over méér dan materie…het draait allemaal om jouw energie, vertrouwen, zelf-erkenning en overgave op jouw allerdiepste zielsniveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *