Geplaatst op Geef een reactie

Spirituele energie van jouw huis

De spirituele energie van een huis heeft invloed op onze energie, emoties en geest. De spirituele energie van thuis kan ons ondersteunen of onze energie afvoeren, waardoor het voor het Hogere Zelf moeilijker wordt om ons te bereiken. Omdat elke rommel, dingen zonder doel of plaats onze energie vervuilen. Je kunt het tot een uitdaging maken voor lichtere energieën om door de chaotische energiepatronen te komen die worden gecreëerd door rommelige en doelloze omgevingen.

De spirituele energie van thuis bestaat uit de gecombineerde energie van alle fysieke objecten en mensen die dezelfde ruimte delen. Niet alleen dat, maar ruimtes kunnen ook de energieblauwdrukken van de vorige eigenaren dragen, soms eeuwen of duizenden jaren terug. De spirituele energie van een huis is de manifestatie van de astrale, emotionele en mentale energieën en, in sommige gevallen, de spirituele energie. We hebben een relatie met onze omgeving en ze hebben net zoveel invloed op ons als wij op hen. Je kunt iemands huis binnenlopen en hun ruimte zal veel zeggen over de bewoner. Vanuit de thuissituatie kun je zien hoe de persoon denkt, hoe zijn emotionele lichaam eruitziet, en zijn verleden en toekomst.

Astrale verstrengeling

Het bewustzijn van mensen bestaat in meerdere dimensies. Hetzelfde geldt voor objecten, maar hun bewustzijn reikt niet zo hoog als het menselijke bewustzijn. Zo delen we de lagere rijken met de fysieke objecten in onze ruimte. Dit is belangrijk om op te merken omdat elk item astrale energie heeft. En de astrale energie van objecten en ruimtes heeft invloed op onze astrale lichamen.

Wanneer omringd door dingen van lagere astrale energie, creëert het een onbalans in ons astrale lichaam. Het is als een subtiele maar altijd aanwezige pulsatie van chaotische energiepatronen die verstrikt raken in onze energie.

We delen dezelfde energieruimte met objecten en plaatsen. Wanneer we een rommelige omgeving hebben, heeft dit invloed op ons vermogen om ons te concentreren vanwege de chaotische energiepatronen. Aan de andere kant helpt het hebben van een eenvoudige, schone ruimte onze energie te harmoniseren. Dus als je rondkijkt in je ruimte, voelt het dan ondersteunend? Hoe beïnvloedt de spirituele energie van je huis je astrale lichaam, stemmingen en gedachten?

Voel je je overweldigd als je eraan denkt om dingen in je huis te organiseren?

Als we dingen organiseren, hebben we te maken met onze vorige versie. Die versie wilde bepaalde dingen niet afhandelen, zoals het afmaken van projecten, het sorteren van oude foto’s of dingen die we hebben geërfd. Wanneer we ons overweldigd voelen door het idee om een vergeten doos met oude spullen uit te zoeken, is het de energie van het vroegere zelf die ons overweldigt. Niet noodzakelijk, het schoonmaken en organiseren zelf.

Een voorbeeld van onvoltooide energiecycli

Laten we zeggen dat iemand thuis foto’s van hen en hun ex-echtgenoot bewaart. Die foto’s dragen astrale en emotionele energie, die in hun ruimte wordt uitgestraald. Zonder het te beseffen, beïnvloedt deze energie hun astrale en emotionele lichaam. Dit kan bijdragen aan het hebben van gedachten over de ex-partner of het nog steeds emotioneel voelen over hen. Net als een fysieke wond die na verloop van tijd geblesseerd raakt, dragen we die energie uit het verleden met ons mee.

Elke herinnering en situatie werkt binnen bepaalde energiecycli. Die cycli moeten worden afgemaakt. Wanneer een cyclus wordt onderbroken, wacht de energie op iemand om er een einde aan te maken.

Als je je iemand voorstelt met chaotische, ongeorganiseerde bestanden op zijn computer, zijn er veel items met onafgemaakte energiecycli. Vooral als er veel verschillende mappen zijn met willekeurige ideeën om in de toekomst te doen, onafgemaakte takenlijsten en foto’s die gesorteerd moeten worden. En als we denken aan het organiseren van deze computerbestanden, voelt het overweldigend omdat we onbewust die onafgemaakte cycli aanboren.

Zelfs als we niet nadenken over de rommelige bestanden op een computer, heeft hun energie invloed op ons. Bovendien weten we in ons achterhoofd dat we de bestanden moeten ordenen, en dat kost ons dus extra energie, die we elders zouden kunnen gebruiken. Energie lekt vaak door onafgemaakte dingen waarvan de energiepatronen werden onderbroken.

Zijn energie hangt in de etherische en astrale rijken wanneer de cyclus onvoltooid is. En het beïnvloedt de manier waarop we ons voelen en denken.

Hoeveel onafgemaakte en ongesorteerde dingen heb jij in huis? Hun energie maakt indruk op onze energielichamen en beïnvloedt onze emoties.

Elk item zonder doel zuigt onze energie weg. Alle chaotische papieren, dossiers en rommelige kleerkasten zenden golven van ongeorganiseerde energie uit, en het onderbewustzijn wordt gebombardeerd door deze energie. En dit kan ertoe leiden dat je je overweldigd, angstig, niet in staat bent om je te concentreren, enzovoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *