Geplaatst op Geef een reactie

JIJ bent de kapitein van jouw schip

Gedeeld in 2015 en nog steeds heel actueel

Soms zullen mensen onderweg uitstappen, en soms zul je weer mensen laten meevaren. Je hebt hierover aan niemand maar dan aan niemand verantwoording af te leggen.

Dat is waarachtig meesterschap vanuit je goddelijke essentie. De weg naar innerlijke meesterschap is uiteraard een ontdekkingsreis, die je niet kunt vinden in enkele stappen en vanuit de wil. Ik zie dit zelf als een meergelaagd uitrijpingsproces, naar de diepte toe en vanuit een diepgeworteld Zijn naar de hoogte. Zoals we steeds meegeven, zo binnen, zo buiten. Dat 2024 , numerologisch een 8 jaar, in het teken staat van innerlijke expansie, groei en bewust Zijn, op weg naar onze innerlijke Leiding, kun je zowat overal lezen. Lezen is één ding, de weg ernaartoe is dagelijks praktiseren, in de alledaagse dingen. Zoeken naar buiten is, zoals ik het zelf ervaar, zorgt voor afleiding, als dit de enige manier is om het meesterschap in jezelf aan te boren. Je kunt je laven aan vele verhalen van mensen om je heen, echter jezelf laven aan jouw Bron, is wat naar jouw meesterschap leidt. Je kunt van alles wat je leest en hoort iets meenemen voor jouw involutieproces, echter….ik zie ook vaak mensen die de voetsporen van anderen volgen, uiteindelijk komen ook zij erachter dat ze niet volgens hun zielskleur leven en de bron van hun voorbeelden hebben gevoed. Ik zie dit ergens als de afleiding van een overheersend werkend ego. Met ego is niets mis, we hebben allemaal een ego, de drijfkracht, de motor om te existeren en daarbinnen ons leven enige zin te geven, verbonden ( al dan niet) met een diep wetend Veld. Het ego kan zodanig uit zijn voegen barsten, dat je jezelf boven alles en iedereen verheven voelt, niet meer open staat voor anderen. Het ego wil alsmaar ‘bewijzen’ aanleveren. Het is het aardse spel op het grote speelbord. Het moment dat je dit doorhebt, kan het niet anders dan dat je er enorm om moet lachen.

2024 als krachtjaar gaat om wie jij werkelijk als Bronwezen Bent. Je ontdekt dat jij altijd al HEEL bent geweest. Uniek en Authentiek.

We mogen alle oordelen krachtig en bewust loslaten, uitbreken uit de oude paradigma’s, alle lagen verder ontmantelen, alle conditioneringsprocessen achter ons laten, alles wat niet meer resoneert met onze zielskleur, mogen we respectvol en met mededogen danken voor alles wat we hebben ontdekt en wat we stilletjes aan hebben ‘afgeleerd’.

Het werkelijke leven gaat niet over rollen en titels en alle andere identificaties, maar over waarachtige inspirerende (ziels)verbindingen die meehelpen aan het realiseren van alles wat staat voor de Nieuwe Tijd.

Hierbij horen geen wedijver, concurrentie en jaloezie, bezitsdrang, elkaar willen bezitten als eigendom. Alles is een reflectie van onze eigen binnenkant en die projecteren we voortdurend op anderen.

Het is de omgekeerde beweging, de beweging naar binnen en daar al onze demonen onder ogen zien en opruimen.

De Kosmische geboorte van onszelf, vanuit wie we écht zijn, is meer dan wat ik in woorden kan neerzetten, des te meer voel ik dit proces in elke vezel sterk pulseren.

Gaan we dus nog een een rondje ‘ keeping up appearance’ afleggen of gaan we voor het grote werk te beginnen vanuit onze authentieke zielskleur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *