Geplaatst op Geef een reactie

Update rond de geboorte van mijn nieuwste creatie

Gisteren ( de 26ste) heb ik de feedback ontvangen van het manuscriptenteam: zo heel diep geraakt, dat ik even geen woord kon uitbrengen…maar goed. Stap 2 is gezet- het contract en de samenwerking is een feit. Met enorm veel ‘goesting’ en plezier en uiteraard genietend van het hele proces, wil ik heel graag aan jullie vragen onderstaand berichtje te lezen en voel je je uitgenodigd om eenmalig de promotie te willen ontvangen, dan lees ik je graag.

Liefs ❤

Beste lieve vrienden,

Uitgeverij Boekscout gaat mijn boek ‘Pareltjes in de oceaan’, Creatief Meditatieve Haiku’s in woord en beeld, uitgeven. De uitgever wil aan een selecte groep mensen, die mogelijk geïnteresseerd is, een promotiemailing sturen op het moment dat het boek beschikbaar is. Jij wordt dus als eerste op de hoogte gesteld van de verschijning.

De uitgever heeft mij verzekerd dat je e-mailadres alleen gebruikt zal worden voor het verzenden van de promotiemailing van mijn boek. Je zult dus eenmalig een bericht van hem ontvangen. Dat is in mijn contract met Boekscout ook als volgt vastgelegd: “De uitgever zal de door de auteur verstrekte e-mailadressen uitsluitend en eenmalig gebruiken voor toezending van de promotiemailing voor het boek van de auteur. De adressen zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt, en ze zullen ook niet aan derden worden verstrekt.”

Als je deze promotiemailing van Boekscout wilt ontvangen, laat me dat dan even weten, dan kan ik je e-mailadres aan de uitgever doorgeven. Kopieer in dat geval onderstaande zin in je e-mail naar mij:

Ja, ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing.

Mijn emailadres is miekecoign@hotmail.com

Lieve groetjes en toch alvast dank voor jullie support!

Mieke ❤

ps: 💚Ondertussen een dikke merci voor de reeds ontvangen mailtjes en lieve berichtjes. 💜🌹🙏

Vandaag (de 27ste) heb ik zorgvuldig een prachtige representatieve afbeelding voor de cover van mijn boek gekozen. Ik heb nog even getwijfeld: kies ik er eentje uit mijn eigen werken of ga ik toch even verder kijken. De illustraties van mijn nieuwe boek is eigen creatie.

Eenmaal alles in beweging is….stroomt alles vanzelf, net als water….vindt alles een weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *