Geplaatst op Geef een reactie

Van persklaar naar goedgekeurd naar verzonden…

Allereerste exemplaar van mijn nieuwe boek ‘Pareltjes in de Oceaan’ is onderweg

29-02-24

Lieve beste lezers,

Vandaag, 29 februari, heb ik het superleuke mailtje van het productieteam ( Hilde en Lisanne) dat het allereerste exemplaar van mijn nieuwe boek onderweg is, ontvangen. Ik kijk er met enorm veel dankbaarheid en enthousiasme naar uit!

Ik laat jullie dan ook met veel plezier heel graag meegenieten van het resultaat. Een haiku dichtbundel schrijven en laten uitgeven is een nieuwe uitdaging geweest. Vooral het laatste.

Dagelijks schrijven is voedsel voor mijn ziel, steeds vaker met minder woorden. Misschien is dit een fase, vanuit verstilling en waarnemen. Misschien resoneert dit met de levensfase waarin ik me beweeg en bevind. Kijken door de ogen van een kind, een dier, een boom, een kristal, een wolk, een berg….de ziel ontmoeten in het moment, magisch en uniek.

🌹

‘Adem in en lach

adem uit en lach

adem in en uit glimlach’

🌹

Tot een volgend delen.

Warme liefs Mieke

https://miekecoigne.auteursblog.nl/artikel/19247

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *