Geplaatst op Geef een reactie

Zonsverduistering in Ram

8-4-2024

Terwijl de hemelse dans zich ontvouwt, komt de Nieuwe Maan Zonsverduistering in het vurige Ram tevoorschijn, waardoor de diepste hoeken van onze ziel worden aangeraakt.

Deze kosmische gebeurtenis symboliseert een nieuw begin en een krachtige transformatie die ons uitnodigt om de ongetemde geest in ons te omarmen ( de schittering van de zon tijdelijk wordt overschaduwd)

Zo kunnen ook onze angsten en twijfels overschaduwd worden door onze onwankelbare vastberadenheid om uitdagingen te overwinnen en ons ware potentieel te omarmen.

Deze krachtige afstemming spoort ons aan om oude lagen af te werpen en ons authentieke zelf te omarmen, waarbij we onbevreesd met moed en overtuiging onbekende gebieden betreden.

Laten we als canvas de energie van deze buitengewone gebeurtenis benutten om ons innerlijk vuur van passie, veerkracht en zelfontdekking aan te wakkeren, waardoor onze innerlijke krijger kan opstaan, door de duisternis kan razen en het pad kan verlichten naar een toekomst boordevol onbegrensde mogelijkheden.

Noot:

Verduisteringen komen in paren voor, als een duo van tegengestelde tekens

Sinds de nieuwe maan en de hybride zonsverduistering van Ram op 20 april 2023 bevinden we ons in een cyclus van verduisteringen op de as Ram-Weegschaal. Dit zijn de sterrenbeelden die oorlog en vrede regeren, thema’s die de wereld het afgelopen jaar op zijn kop hebben gezet. Ram wordt geregeerd door strijdlustige Mars, Weegschaal door verzoenende Venus. Ze zijn gekomen om ons te helpen dat evenwicht te doorbreken, en helaas gaat het met de mensheid niet bepaald goed met deze opdracht.

Maar er is nog tijd, en de mogelijkheid om vrede te verspreiden begint altijd op individueel niveau. (De maansverduistering in Weegschaal op 25 maart was voor ons allemaal een wake-up call zijn om onze relaties te onderzoeken, en hoe goed we samenleven met mensen die misschien heel andere waarden en agenda’s hebben dan de onze.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *