Geplaatst op Geef een reactie

Versteend hout

Onder de wortels van een eeuwenoude grootmoederboom bevindt zich de bron van het heelal. Dit is het beeld van “Begin”.

Versteend hout is een mineraal, meestal agaat, dat het hout van eeuwenoude gefossiliseerde bomen heeft vervangen en hun vorm, textuur en zelfs hun groeiringpatroon heeft behouden. Bomen zijn de leiders van het plantenrijk, die boven de aarde uittorenen met hun wortels diep in de grond. Bomen zingen voor de wind en de zon, en leren veel van andere wezens door hen onderdak, voedsel en veiligheid te bieden.

Bomen symboliseren het diepe en oude begin van alle dingen. Tijdens hun wandeling op aarde leren ze veel over het begin en het einde van de levensspiraal. Ze zijn gegroeid uit de zaden van hun voorouders en bevruchten hun kinderen met hun lichaam als ze vertrekken. Wanneer bomen versteend raken en in steen zijn ‘veranderd’, blijft de kennis en het begrip van deze wezens behouden in de energiepatronen van de steen die hun vorm heeft aangenomen.

We hebben allemaal onze wortels of begin. Wanneer we incarneren en de fysieke wereld betreden, kiezen we onze ouders, onze cultuur en de oude herinneringen aan onze voorouders die in het DNA van ons lichaam zullen worden opgeslagen. Met deze keuzes vormen we de basis voor onze fysieke ervaring. De energie van Versteend Hout stelt ons in staat toegang te krijgen tot dat begin, dat op cellulair niveau is opgeslagen en kracht en kennis put uit onze voorouders en onze afstamming.

Door de wortels en het begin van onze lichamen en culturen te onderzoeken, kunnen we onszelf bekrachtigen via de eeuwenoude coderingen van instinct en intuïtie. We kunnen met degenen die ons zijn voorgegaan ‘spreken’ en wijsheid van hen verkrijgen.

Door ons te verdiepen in deze oude cellulaire herinneringen kunnen we ook vooruit komen. Wij zijn de voorhoede van een nieuwe beschaving op aarde. Door gebruik te maken van de herinneringen van onze volkeren kunnen we de lessen die zij hebben geleerd integreren en de fouten vermijden die in het verleden zijn gemaakt.

Dit is een tijd voor alle mensen om in vrede en harmonie samen te komen, ongeacht ras, huidskleur, religie of overtuiging. Terwijl we voorwaarts gaan in de tijd van harmonie en licht, zullen we de oude wortels vinden die voor iedereen gemeenschappelijk zijn. Met het begrip van deze eeuwenoude tribale manieren kunnen we een toetssteen creëren, een plaats van gemeenschappelijke basis, die we kunnen gebruiken om samen een nieuw leven op te bouwen op de planeet. Door te zien waar we vandaan komen, kunnen we een betere toekomst tegemoet gaan en op weg naar een nieuwe dag waarin we de aarde en elkaar eren.

De boodschap: “Versteend Hout is gekomen, met zijn boodschap van wortels en begin, om je te herinneren aan de kennis die je diep in jezelf draagt. Door toegang te krijgen tot deze kennis, kunt u een dieper inzicht krijgen in uzelf en uw pad. Je kunt nieuwe manieren vinden om met de andere wezens om te gaan waarmee je je wereld deelt, ongeacht hun koninkrijk.

Naarmate je dieper in je eigen bewustzijn komt, krijg je de toegang tot informatie over je voorouders en vorige of alternatieve levens. Eer waar je bent geweest. Jouw pad heeft je de kracht en de kennis gegeven om te zijn waar je nu bent. Op jouw pad heb je veel geleerd. Nu is het tijd voor jou om je begin, oud en nieuw, te eren.

Versteend Hout kan ook een tijd inluiden waarin je stappen gaat zetten op een nieuw pad. Herken dit nieuwe pad als een nieuw begin in je leven. Erken dit nieuwe pad als een nieuw begin in ons leven. Laat het los en laat deze nieuwe richting zich stevig in je leven vestigen. Er wordt nu een nieuwe richting aangegeven.

afbeelding: Crystalcave.nl

Wij zijn lichtwezens in fysieke lichamen. Wij kiezen ervoor om hierheen te komen, om Gaia, de mensheid en alle planten en wezens op deze planeet te helpen. Het enige ‘probleem’ is dat als we hier eenmaal zijn, we vanwege de dichtheid van onze fysieke ervaring vaak vergeten waarom we hier precies zijn. Het is een zeurend gevoel van ‘iets meer’ of een gevoel dat er iets gaat gebeuren dat we niet kunnen afschudden. Het is het zien van synchroniciteit, het bestudeert een hoger bewustzijn en het volgt de tekenen en boodschappen die we in onze dromen krijgen, die overgaan in ons dagelijks leven totdat we ons eigen bewustzijn gestaag verhogen.

Deze boodschap is een teken dat je er klaar voor bent om verder te gaan dan je karmische lessen en te ontdekken waarom je eigenlijk hier bent. Dit is geweldig nieuws! Je kunt onthechten van het drama-denken het verleden omarmen en integreren en met vertrouwen voorwaarts gaan. Je hart en je intuïtie zijn je GPS. Je innerlijke kracht en wijsheid zijn de hoekstenen voor succes. En ja, wat is succes in feite, in werkelijkheid? Zijn wie je werkelijk Bent. Zijn waarvoor jij geboren bent en jouw unieke levenspakket met liefde, met zorg en aandacht uitpakken.

Het enige wat je hoeft te doen is in jezelf stappen… de echte, authentieke, begaafde, creatieve en spirituele jij; en wanneer ben je in je kracht gestapt? Schijn jouw licht op de wereld. We hebben het nodig en wachten vol verwachting, verwachting en opwinding. Het Universum en het Goddelijke (een en dezelfde natuurlijk) ondersteunen je bij elke stap.

Chakra: Wortel

Affirmatie: De wortels van mijn ervaringen voeden mij diep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *