Geplaatst op Geef een reactie

Helder waarnemen

Het Licht van de Engelen en LichtWezens is krachtiger dan het duister. Waar je op focust, je aandacht op richt, is wat jouw verhaal wordt. Wat jouw bewustzijnsfrequentie verlaagt of verhoogt is een persoonlijke reis om te onderzoeken.

Helder waarnemen is de weg naar helder weten, helder voelen, helder zien en helder en bewust kiezen.

Mijn partner en ik waren aan het ontbijten in onze keuken, toen mijn aandacht getrokken werd naar de hemel. Het is niets nieuw om wat zich aftekent waar te nemen, echter….er is zoveel meer aanwezig in wat we niet altijd meteen ‘zien’ doch wél van binnenuit weten. Dit keer was het duidelijk, een boodschap van moed, van hoop, van vertrouwen.

Dus waar ligt jouw focus, en wat wordt jouw verhaal?

Liefs Mieke

thuisfoto 9 juli 2024 ©

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *